Cartușe de toner originale Brother TN-248VAL – multipack

Pachetul de toner Brother TN-248VAL. Fiecare toner imprimă până la 1.000 de pagini.

Testat conform standardelor ISO pentru a îndeplini cele mai înalte cerințe de siguranță

Fiecare cartuș de toner imprimă până la 1.000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19798

Proiectat profesional, utilizând cea mai recentă tehnologie de gestionare a culorilor, pentru a oferi o calitate perfectă a imprimării de fiecare dată

Prezentarea produsului

Cutie multipack de toner Brother TN248VAL pe fundal alb

Testat riguros pentru a asigura o fiabilitate impecabilă și pentru a ține defecțiunile la distanță

Protejați-vă garanția utilizând consumabile originale Brother

Specificații

  • Testat conform standardelor ISO pentru a îndeplini cele mai înalte cerințe de siguranță
  • Fiecare cartuș de toner imprimă până la 1.000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19798
  • Proiectat profesional, utilizând cea mai recentă tehnologie de gestionare a culorilor, pentru a oferi o calitate perfectă a imprimării de fiecare dată
  • Testat riguros pentru a asigura o fiabilitate impecabilă și pentru a ține defecțiunile la distanță
  • Protejați-vă garanția utilizând consumabile originale Brother

Despre acest produs:

Tonerul Brother TN-248VAL a fost proiectat cu profesionalism pentru a garanta că imprimările dvs. sunt livrate rapid și la o claritate perfectă. Consumabilele originale oferă un raport calitate-preț mai bun pe termen lung decât alternativele mai ieftine și protejează garanția imprimantelor. Achiziționarea pachetului TN-248VAL înseamnă că puteți imprima mai mult timp, la un preț mai mic.

Brother ia în considerare impactul asupra mediului în fiecare etapă a ciclului de viață al imprimantelor dvs., reducând deșeurile. Toate componentele hardware și tonerele Brother sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic posibil asupra mediului. 
 
Toner original Brother TN-248VAL - merită de fiecare dată. 

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Prezentare generală

 

 

Calitate și funcționalitate asigurate

Fiabilitate și asigurarea calității

Culori spectaculoase sunt create folosind tehnologia Brother Color Rich ‘Innobella’ care adăugă fotografiilor tipărite un nivel ridicat de dinamism. Cerneala Brother Innobella conține substanțe chimice selectate cu atenție, pentru a preveni înfundarea capului de imprimare, pentru o funcționare mai lină. Acest lucru asigură fiabilitatea și durabilitatea imprimantei dumneavoastră Brother.

Funcționare garantata

Performanță garantată

Cartușele de cerneală Brother formează un întreg sistem de imprimare împreună cu echipamentele Brother, pentru a oferi un grad superior de calitate. Consumabilele originale cu cerneală Brother reprezintă cea mai bună modalitate de a vă proteja investiția și de a asigura performanțe optime ale imprimantei dumneavoastră Brother, garantând o performanță fără efort și economisind bani pe termen lung.

Performanță testată

Performanță testată

Cerneala și hârtia Brother Innobella sunt rezistente la lumină și ozon, asigurând astfel că expunerea prelungită nu va cauza estomparea în timp a imprimărilor. Obțineți un finisaj cu adevărat profesional cu cartușele de cerneală originale Brother.

suport de partea ta, suport „At your side”

Sprijin "de partea ta".

Utilizarea consumabilelor Brother originale protejează garanția imprimantei. Brother este întotdeauna "de partea ta". Ne angajăm să oferim asistență excelentă pentru clienți - atât înainte, cât și după cumpărare.

 
laser original

Verificați autenticitatea consumabilelor

Veți găsi eticheta holografică de securitate pe cartușele de toner originale Brother. Asigurați-vă că ambalajul și eticheta de securitate nu au fost modificate și confirmați că eticheta de securitate cu hologramă este autentică, verificând numărul unic de identificare de 7 cifre la: www.brother.com/id 

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus