Cartuș de toner negru de capacitate mare original Brother TN-3380

Cartuș de toner negru Brother TN-3380. Capacitate de 8,000 de pagini.

Capacitate de 8,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19752

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

TN3380_main

Caracteristici

  • Capacitate de 8,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19752
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Fiind culoarea standard a majorității printurilor, veți constata că trebuie să înlocuiți cartușul negru mai des. Cartușul de toner original Brother TN-3380 are capacitatea de aproximativ 8.000 de pagini, producând rezultate excelente de la prima până la ultima pagină imprimată.  

Descriere

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale cu care v-ați obișnuit alegând un cartuș de toner TN-3380. Conceput pentru a dura mult mai mult decât un cartuș normal, acest cartuș de foarte mare capacitate face mai mult fără a compromite calitatea.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine pe internet, numai cartușul de toner original TN-3380 garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Nu uitați că folosirea cartușelor Brother este singura modalitate de a vă asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la parametri optimi și de a păstra garanția aparatului.

Așadar, comandați astăzi cartușul de toner TN-3380 Negru de la Brother pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate la un preț avantajos pe termen lung.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus