Cartuș de toner negru Ultra High Yield original Brother TN-3520

Cartuș de toner negru Brother TN-3520. Capacitate de 20,000 de pagini.

976,00 lei cu TVA 820,17 lei fără TVA
Găsiți un magazin local
Având o capacitate de 20,000 de pagini, cartușul de toner ultra high yield TN-3520 este foarte rentabil. Fiind un consumabil original Brother, TN-3520 vă asigură rezultate de calitate înaltă iar imprimanta continuă să funcționeze la cel mai înalt nivel.

Caracteristici

  • Capacitate de 20,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19752
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Economisiți timp, bani și nu mai irosiți hârtie

Descriere

Acest cartuș de toner negru TN-3520 a fost creat la nivel profesional pentru a funcționa perfect cu imprimanta dvs. Brother, oferind rezultate impresionante de fiecare dată.

Deoarece a fost proiectat pentru a rezista mai mult decât un cartuș standard, acest cartuș Ultra High Yield va funcționa mai mult fără reducerea calității.

Deși folosind consumabile ne-originale mai ieftine poate să aducă economii pe termen scurt, acestea nu sunt perfect compatibile cu echipamentul dvs. Este posibil ca folosind alte consumabile să aveți probleme de calitate și chiar să deteriorați echipamentul - de ce să vă asumați acest risc?

Alegând cartușul de toner original TN-3520, vă asigurați că imprimanta continuă să funcționeze la cel mai înalt nivel, păstrând validă garanția echipamentului.

Compatibil cu

Campatibil cu

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.