Cartuș de toner negru Ultra High Yield original Brother TN-3520

Cartuș de toner negru Brother TN-3520. Capacitate de 20,000 de pagini.

976,00 lei cu TVA 820,17 lei fără TVA
Găsiți un magazin local
Cu o capacitatea de imprimare de peste 20.000 de pagini, consumabilele TN-3520 de capacitate foarte mare oferă un randament excelent la costuri mai avantajoase. Cu acest cartuș original Brother TN-3520 aveți siguranța că veți obține rezultate de cea mai bună calitate, iar imprimanta va continua să funcționeze la parametri optimi.

Caracteristici

  • Capacitate de 20,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19752
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Cartușul de toner negru TN-3520 a fost creat pentru a funcționa perfect cu echipamentul dvs. Brother, oferind rezultate impresionate la fiecare imprimare.

Fiind conceput pentru a dura mult mai mult decât un cartuș normal, acest cartuș de foarte mare capacitate face mai mult fără a compromite calitatea.

Chiar dacă folosind cartușe care nu sunt originale, mai ieftine sau contrafăcute, puteți face economii pe termen scurt, acestea nu sunt compatibile cu echipamentul Brother. Este posibil ca folosind cerneală de o calitate inferioară să aveți probleme legate de calitate imprimării ce pot duce până la deteriorarea echipamentului - de ce să vă asumați acest risc?

Alegând cartușul de toner original TN-3520 vă asigurați că echipamentul va continua să funcționeze la parametri optimi, iar garanția acestuia nu va fi afectată – o grijă în minus pentru dvs.

Compatibil cu

Campatibil cu

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.