Unitate originală pentru toner rezidual, Brother WT-229CL

Unitatea pentru toner rezidual, Brother WT-229CL. Ciclu de lucru de 50.000 de pagini.

Ciclu de funcționare de până la 50.000 de pagini

Unitate originală pentru toner rezidual Brother, de înaltă calitate

Proiectat profesional, utilizând cea mai recentă tehnologie de gestionare a culorilor, pentru a oferi o calitate perfectă a imprimării de fiecare dată

Prezentarea produsului

Unitate de toner rezidual Brother WT229CL cu fața,  pe un fundal alb

Testat riguros pentru a asigura o fiabilitate impecabilă și pentru a ține defecțiunile la distanță

Protejați-vă garanția utilizând consumabile originale Brother

Specificații

  • Ciclu de funcționare de până la 50.000 de pagini
  • Unitate originală pentru toner rezidual Brother, de înaltă calitate
  • Proiectat profesional, utilizând cea mai recentă tehnologie de gestionare a culorilor, pentru a oferi o calitate perfectă a imprimării de fiecare dată
  • Testat riguros pentru a asigura o fiabilitate impecabilă și pentru a ține defecțiunile la distanță
  • Protejați-vă garanția utilizând consumabile originale Brother

Despre acest produs:

Această unitate originală de toner rezidual, Brother Wt-229CL este compatibilă cu o gamă largă de imprimante laser. Proiectat pentru a vă asigura că documentele sunt livrate rapid, eficient și complet fără pete, Wt-229CL vă ajută să vă mențineți imprimanta fără probleme.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Această unitate de toner rezidual, WT-229CLoriginală este esențială atunci când vine vorba de prelungirea duratei de viață a imprimantei dvs. și de a vă asigura că aceasta continuă să livreze documente de înaltă calitate, tot timpul.

WT-229CL colectează orice surplus de toner care se acumulează în mașină, astfel încât să poată fi aruncat cu ușurință, fără mizerie sau efort în plus. Acest lucru vă asigură că imprimările dvs. rămân clare și fără pete, oferindu-vă rezultatele profesionale pe care le așteptați de la Brother.

Oferind un ciclu de funcționare de 50.000 de pagini, acest cartus de toner rezidual este de lungă durată și de încredere și face întreținerea de zi cu zi a imprimantei mult mai ușoară.
Doi papagali care zboară deasupra unei jungle

Mediu înconjurător și reciclare

Toate cartușele de cerneală Brother sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. Brother oferă clienților o modalitate responsabilă din punct de vedere al mediului de a recicla produsele marca Brother la sfârșitul duratei lor de viață.

 
suport de partea ta, suport „At your side”

Sprijin "de partea ta".

Utilizarea consumabilelor Brother originale protejează garanția imprimantei. Brother este întotdeauna "de partea ta". Ne angajăm să oferim asistență excelentă pentru clienți - atât înainte, cât și după cumpărare.

 
Calitate și funcționalitate asigurate

Fiabilitate și asigurarea calității

Culori spectaculoase sunt create folosind tehnologia Brother Color Rich ‘Innobella’ care adăugă fotografiilor tipărite un nivel ridicat de dinamism. Cerneala Brother Innobella conține substanțe chimice selectate cu atenție, pentru a preveni înfundarea capului de imprimare, pentru o funcționare mai lină. Acest lucru asigură fiabilitatea și durabilitatea imprimantei dumneavoastră Brother.

laser original

Verificați autenticitatea consumabilelor

Veți găsi eticheta holografică de securitate pe cartușele de toner originale Brother. Asigurați-vă că ambalajul și eticheta de securitate nu au fost modificate și confirmați că eticheta de securitate cu hologramă este autentică, verificând numărul unic de identificare de 7 cifre la: www.brother.com/id 

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus