Unitate pentru toner rezidual Brother WT4CL

Unitate pentru toner rezidual Brother WT4CL. Ciclu de funcționare de 12.000 de pagini.

167,26 RON cu TVA

140,56 RON fără TVA

Ciclu de funcționare de 12.000 de pagini

Unitate originală Brother de calitate înaltă

Asigură o performanță optimă a imprimantei laser

Prezentarea produsului

WT4CL_main

Caracteristici

  • Ciclu de funcționare de 12.000 de pagini
  • Unitate originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură o performanță optimă a imprimantei laser

Despre acest produs:

Această unitate originală pentru toner rezidual Brother WT-4CL este compatibilă cu o gamă vastă de imprimante laser. Concepută pentru a vă oferi documente imprimate rapid, eficient și impecabil, WT-4CL vă ajută să vă asigurați că imprimanta funcționează fără probleme.

Descriere

Unitatea originală pentru toner rezidual WT-4CL este un consumabil esențial pentru birou, care prelungește viața imprimantei și asigură imprimarea de documente de înaltă calitate fără întrerupere, pagină după pagină.

WT-4CL colectează surplusul de toner care se acumulează în imprimantă, astfel încât să-l puteți arunca fără bătăi de cap și fără mizerie sau dezordine. Astfel, printurile dvs. își păstrează claritatea, oferindu-vă rezultatele profesionale pe care le așteptați de la Brother.

Oferind un ciclu de funcționare de 12.000 de pagini, această unitate pentru toner rezidual este durabilă și fiabilă și simplifică întreținerea de rutină a imprimantei.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus