Adăugat în coș

Bandă de etichete originală Brother HGe-M951V5 – negru pe argintiu mat, lățime de 24mm

Bandă de etichete Brother HGe-M951V5 negru pe argintiu mat – lățime de 24mm. Set de 5 casete.

536,98 RON cu TVA 451,24 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Banda de calitate înaltă Brother HGe-M951V5 oferă rezoluție mare și o viteză de imprimare mai rapidă, fiind ideală pentru domenii unde este necesară imprimarea etichetelor într-un timp cât mai scurt.

Caracteristici

  • Lățime de 24mm, lungime de 8m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Perfectă pentru domenii cu volume mari de etichete
  • Asigură rezultate clare și rezistente
  • Set de 5 casete

Descriere

Proiectată cu aceleași caracteristici ca banda laminată TZe, această bandă de etichete HGe-M951V5 negru pe argintiu mat a fost testată riguros de către Brother și ne-am asigurat că este cât se poate de rezistentă.

Gândită special pentru a oferi atât rezoluție mare cât și imprimare rapidă, este ideală pentru domenii unde este necesară imprimarea etichetelor într-un timp cât mai scurt.

Aceste etichete laminate adezive au fost create pentru a rezista la variații de temperatură, sunt rezistente la substanțe chimice, abraziune, lumina soarelui și apă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea atât în interior cât și în exterior.

Alegând banda de etichete originală Brother HGe-M951V5 aveți siguranța că echipamentul dvs. P-touch continuă să funcționeze perfect și să vă ofere etichete clare, lizibile și care vor rezista.

Compatibilă cu