Adăugat în coș

Casetă cu bandă de etichete originală Brother TC591 – negru pe albastru de 9mm lățime

Bandă de etichete laminată adezivă standard Brother TC591 negru pe albastru – 9 mm lățime

75,30 RON cu TVA 63,28 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Creată pentru a rezista la temperaturi și medii extreme, caseta cu bandă de etichete TC-591 este versatilă și vă oferă etichete care rezistă. Etichetele negru pe albastru pot fi folosite în orice medii și condiții, la domiciliu, la birou sau la alte locuri de muncă.

Caracteristici

  • 9 mm lățime, 7,7 m lungime
  • Adeziv standard
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Descriere

Perfectă pentru aplicații generale de etichetare la birou, la locul de muncă sau la domiciliu, această casetă cu bandă de etichete Brother negru pe albastru de 9mm este perfectă pentru a indica conținutul dosarelor, bibliorafturilor din arhivă și a dulapurilor.

La fel de utilă la domiciliu, la birou sau la locul de muncă, caseta cu bandă de etichete TC591 poate fi folosită pentru a identifica conținutul oricărui obiect, de la dosare și rafturi până la unități flash USB, cabluri și alte echipamente.

Aceste etichete laminate autoadezive au fost create pentru a rezista la temperaturi extreme și rezistă la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii soarelui și la scufundarea sub apă, fiind potrivite pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior.

Etichetele laminate Brother P-touch au fost create pentru a rezista, chiar și în condiții extreme, și sunt capabile să reziste la temperaturi extreme, la lumina soarelui, la apă, la substanțe chimice și la abraziune.

Compatibilă cu