Casetă cu bandă de etichete originală Brother TC701 – negru pe verde de 12 mm lățime

Bandă de etichete laminată adezivă standard Brother TC701 negru pe verde – 12 mm lățime

86,31 RON cu TVA

72,53 RON fără TVA

12mm lățime, 7,7 m lungime

Adeziv standard

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Prezentarea produsului

TC701_main

Asigură rezultate rezistente și lizibile

Caracteristici

  • 12mm lățime, 7,7 m lungime
  • Adeziv standard
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Despre acest produs:

Creată pentru a rezista la temperaturi și medii extreme, caseta cu bandă de etichete TC-701 este versatilă și vă oferă etichete care rezistă. Etichetele negru pe verde transparent pot fi folosite în orice medii și condiții, la domiciliu, la birou sau la alte locuri de muncă.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Perfectă pentru aplicații generale de etichetare la birou, la locul de muncă sau la domiciliu, această casetă cu bandă de etichete Brother negru pe verde de 12mm este perfectă pentru a indica conținutul dosarelor, bibliorafturilor din arhivă și a dulapurilor.

La fel de utilă la domiciliu, la birou sau la locul de muncă, caseta cu bandă de etichete TC-701 poate fi folosită pentru a identifica conținutul oricărui obiect, de la dosare și rafturi până la unități flash USB, cabluri și alte echipamente.

Aceste etichete laminate autoadezive au fost create pentru a rezista la temperaturi extreme și rezistă la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii soarelui și la scufundarea sub apă, fiind potrivite pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior.

Inapoi sus