Casetă cu bandă de etichete originală Brother TX-251 – negru pe alb, lățime 24mm

Bandă de etichete Brother TX-251 negru pe alb – lățime de 24mm

215,84 RON cu TVA

181,38 RON fără TVA

Lățime de 24mm, lungime de 15m

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

Prezentarea produsului

TX251_main

Caracteristici

  • Lățime de 24mm, lungime de 15m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Despre acest produs:

Dezvoltată pentru a rezista la temperaturi și medii extreme, această bandă TX-251 vă asigură că etichetele vor rezista. Etichetele negru pe alb lucios pot fi folosite oriunde și peste tot, fie că doriți să marcați ceva acasă, la birou, sau pe teren.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Caseta cu bandă de etichete originală Brother TX-251 vă oferă garantat etichete care rezistă. Compusă din mai multe straturi care rezistă la toate temperaturile și în orice mediu, etichetele versatile TX-251 vor rămâne la fel de clare și lizibile ca în ziua în care au fost aplicate.

Rezistentă atât la radiații UV, cât și la apă, banda de etichete TX-251 rezistă și la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii solare și la scufundarea în apă. 

Modelul TX-251 este perfect pentru aplicarea pe muchiile rafturilor, a bibliorafturilor, a cutiilor de depozitare și a cablurilor, indiferent dacă acestea se află în birou, la locul de muncă sau la domiciliu. Adecvată pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, banda de etichete laminată autoadezivă TX-251 a fost testată pe scară largă pentru a se asigura că poate fi utilizată în orice medii și condiții.

Banda de etichete TX-251 este compatibilă cu o gamă largă de imprimante cu etichete P-touch și oferă performanța și versatilitatea de care aveți nevoie pentru aproape orice sarcină de etichetare.

Inapoi sus