Adăugat în coș

Casetă cu bandă de etichete originale Brother TZe-253 – albastru pe alb, lățime de 24mm

Bandă de etichete Brother TZe-253 albastru pe alb – lățime de 24mm

109,72 RON cu TVA 92,20 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această casetă originală cu bandă de etichete laminate TZe-253 este practică datorită combinației de culori ușor de citit, albastru pe alb - astfel ca este utilă acasă, la birou, sau în alte medii de lucru.

Caracteristici

  • Lățime de 24mm, lungime de 8m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Descriere

Această bandă de etichete laminată TZe-253 a fost testată riguros de către Brother și ne-am asigurat că este cât se poate de rezistentă.

Combinația de albastru pe alb a acestei benzi TZe-253 înseamnă că poate avea numeroase utilizări, de la etichete pentru telefoane, dosare și echipamente de birou, la ajutor în a vă păstra organizat la muncă, sau a face totul ușor de identificat în dulap sau pe rafturile de acasă.

Aceste benzi laminate adezive au fost dezvoltate pentru a rezista la temperaturi mari, și sunt rezistente la substanțe chimice, abraziune, lumina soarelui și scufundarea în apă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în interior sau exterior.

Înlocuirea casetei cu bandă P-touch este ușoară și benzile de etichete TZe vin într-o varietate de lățimi, culori și materiale, oferind liberate în creație.


Compatibilă cu