Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe335 – alb pe negru de 12 mm lățime

Casetă cu bandă de etichete Brother TZe335 alb pe negru – 12 mm lățime. Banda are 8 m lungime. Compatibilă cu imprimantele P-touch care au simbolul TZ sau TZe pe capacul casetei cu bandă de etichete

86,80 RON cu TVA 72,94 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Etichetați în mod clar totul, de la dosare și stick-uri USB până la dulapuri și cutii de depozitare, cu această casetă cu bandă de etichete alb pe negru originală Brother TZe-335. Fie că o folosiți la birou sau la domiciliu, această casetă TZe-335 vă oferă etichete fiabile care rezistă mai mult timp.

Caracteristici

  • Lățime de 12mm, lungime de 8m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Descriere

Caseta cu bandă de etichete Brother TZe-335 vă oferă garantat etichete care rezistă.

Rezultatele clare alb pe negru vă oferă etichete utile la nesfârșit și vă ajută să găsiți cu ușurință dosarele și obiectele depozitate la domiciliu sau la birou.

Această casetă cu bandă de etichete laminată Brother TZe-335 de 12 mm este compatibilă cu o gamă largă de imprimante de etichete Brother și, deoarece etichetele laminate Brother P-touch au fost create pentru a rezista în condiții extreme, puteți fi siguri că temperaturile extreme, lumina soarelui, apa, substanțele chimice și abraziunea nu vor afecta claritatea sau durabilitatea etichetelor.

Iar înlocuirea casetei cu bandă de etichete TZe-335 este rapidă și ușoară, ceea ce înseamnă că veți putea trece la crearea unor etichete durabile în cel mai scurt timp.

Compatibilă cu