Adăugat în coș

Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-355 – alb pe negru, lățime de 24mm

Bandă de etichete Brother TZe-355 alb pe negru – lățime de 24mm

123,06 RON cu TVA

103,42 RON fără TVA

Lățime de 24mm, lungime de 8m

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

TZe355_main

Funcții

  • Lățime de 24mm, lungime de 8m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această casetă originală cu bandă de etichete laminate TZe-355 este practică datorită combinației de culori ușor de citit, alb pe negru - astfel ca este utilă acasă, la birou, sau în alte medii de lucru.

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Această bandă de etichete laminată TZe-355 a fost testată riguros de către Brother și ne-am asigurat că este cât se poate de rezistentă.

Combinația de alb pe negru a acestei benzi TZe-355 înseamnă că poate avea numeroase utilizări, de la etichete pentru telefoane, dosare și echipamente de birou, la ajutor în a vă păstra organizat la muncă, sau a face totul ușor de identificat în dulap sau pe rafturile de acasă.

Aceste benzi laminate adezive au fost dezvoltate pentru a rezista la temperaturi mari, și sunt rezistente la substanțe chimice, abraziune, lumina soarelui și scufundarea în apă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în interior sau exterior.

Înlocuirea casetei cu bandă P-touch este ușoară și, benzile de etichete TZe vin într-o varietate de lățimi, culori și materiale, oferind liberate în creație.

 
Inapoi sus