Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-621 – negru pe galben, 9 mm lățime

Bandă de etichete Brother TZe-621 negru pe galben – 9 mm lățime

9 mm lățime, 8 m lungime

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Rezultate lizibile și rezistente în timp

Prezentarea produsului

TZe621_main

Funcții

  • 9 mm lățime, 8 m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Rezultate lizibile și rezistente în timp

Despre acest produs:

Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această bandă de etichete laminate TZe-621 este în special utilă datorită combinației de culori ușor de citit negru pe galben – astfel că vă este de ajutor acasă, la birou sau în alte locații.

 

 

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Aceasta casetă cu bandă de etichete originală Brother Brother TZe-621 vă garantează etichete cu text clar, ce rezistă în timp.

Utilă acasă, la birou sau în alte medii de lucru, această bandă de etichete laminată TZe-621 negru pe galben vă ajută să identificați ușor lucrurile de la dosare și rafturi, la stick-uri USB, cât și cabluri sau alte echipamente.

Aceste etichete adezive au fost create pentru a rezista la variații de temperatură, substanțe chimice, abraziune, lumina soarelui și pot fi introduse în apă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea atât în interior cât și în exterior.

Casetele cu bandă TZe se instalează rapid și ușor, și vin în diverse combinații de lățimi, culori și materiale - asigurându-vă că puteți crea orice etichetă doriți echipamentul dvs. P-touch.

 
Inapoi sus