Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-741 – negru pe verde, lățime de 18 mm

Bandă de etichete negru pe verde Brother TZe-741 – lățime de 18 mm

Lățime de 18 mm, lungime de 8 m

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

Prezentarea produsului

TZe741_main

Funcții

  • Lățime de 18 mm, lungime de 8 m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Despre acest produs:

Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această casetă originală cu bandă de etichete laminate TZe-741 este practică datorită combinației de culori ușor de citit, negru pe verde - astfel ca este utilă acasă, la birou, sau în alte medii de lucru.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Această bandă de etichete laminată TZe-741 a fost testată riguros de către Brother și ne-am asigurat că este cât se poate de rezistentă.

Combinația de negru pe verde a acestei benzi TZe-741 înseamnă că poate avea numeroase utilizări, de la etichete pentru telefoane, dosare și echipamente de birou, la ajutor în a vă păstra organizat la muncă, sau a face totul ușor de identificat în dulap sau pe rafturile de acasă.

Aceste benzi laminate adezive au fost dezvoltate pentru a rezista la temperaturi mari, și sunt rezistente la substanțe chimice, abraziune, lumina soarelui și scufundarea în apă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în interior sau exterior.

Înlocuirea casetei cu bandă P-touch este ușoară și, benzile de etichete TZe vin într-o varietate de lățimi, culori și materiale, oferind liberate în creație.

 
Inapoi sus