Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-MQF31 – negru pe purpuriu pastelate, 12 mm lățime

Bandă de etichete Brother TZe-MQF31 negru pe purpuriu pastelat – 12 mm lățime

12 mm lățime, 4 m lungime

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

Prezentarea produsului

TZeMQF31_main

Caracteristici

  • 12 mm lățime, 4 m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Despre acest produs:

Adecvată pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, banda de etichete originală Brother TZe-MQF31 negru pe purpuriu pastelat aderă la aproape orice suprafață, fără a se estompa sau rupe – etichetele dvs. își vor păstra utilitatea pentru mai mult timp. Compatibilă cu imprimantele P-touch care au simbolul TZ sau TZe pe capac.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Caseta cu bandă de etichete Brother TZe-MQF31 vă oferă garantat etichete care rezistă cu adevărat.

Combinația de negru pe purpuriu pastelat este foarte drăguță, dar această bandă de etichete TZe-MQF31 este și rezistentă. Creată pentru a fi utilizată în interior sau în exterior, banda laminată extrem de durabilă a fost proiectată de către experți pentru a rezista la temperaturi extreme, abraziuni, substanțe vărsate și raze UV, asigurând rezistența și durabilitatea etichetelor.

Compatibile cu o gamă vastă de imprimante P-touch, etichetele vor rămâne fixate și vor fi lizibile mai mult timp cu banda de etichete TZe-MQF31.

Caseta cu bandă P-touch se instalează rapid și simplu, iar benzile de etichete TZe sunt disponibile într-o varietate de lățimi, culori și materiale, astfel încât să puteți folosi dispozitivele noastre pentru toate nevoile de etichetare.

 
Inapoi sus