1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Soluții industria alimentară și ospitalității
  4. Soluții de etichetare pentru prepararea alimentelor
  5. Soluții de etichetare pentru gestionarea meniului
O femeie care verifică etichetele tipărite de un aparat de etichetat Brother, ale alimentelor și care au fost adăugate la sandvișurile preambalate într-un magazin de produse alimentare sau magazin de panificație. Etichetele conțin un cod de bare, titlu, imagine, preț și dată de expirare.

Imprimați etichete pentru produse alimentare folosind informații din sistemul dvs. de gestionare a meniului

Soluțiile noastre de etichetare vă ajută să convertiți datele din sistemul dvs. de gestionare a meniului în etichete pentru produse alimentare, clare și ușor de citit. Oferindu-vă dvs. și clienților dvs., vizibilitate și control asupra tuturor, de la informații despre ingrediente individuale până la alergeni și informații nutriționale.

Echipa noastră din domeniul alimentației și ospitalității, înțelege cum tehnologia poate spori eficiența sistemelor dvs. de preparare a alimentelor. Acesta este motivul pentru care lucrăm cu furnizorii de soluții de gestionare a meniului, lideri din industrie, pentru a crea soluții de etichetare a produselor personalizate.

Doriți să aflați mai multe?

Prim plan cu o imprimantă de etichete Brother imprimând o etichetă pentru alimente, pentru un pachet de cornuri în back office-ul unui magazin de delicatese, al unei brutării sau al unei cafenele

Utilizați datele din sistemul dvs. de gestionare a meniului

Conectați-vă sistemul de gestionare a meniului cu soluția noastră de etichetare a produselor alimentare, permițându-vă să îmbunătățiți eficiența și precizia în bucătăria dvs. Imprimantele noastre de etichete alimentare se integrează perfect cu sistemul dvs. de gestionare a meniului, astfel încât să puteți lucra rapid și eficient.

Cu opțiuni precum conectivitate Wi-Fi și Bluetooth și o gamă largă de accesorii, este ușor să lucrați în deplasare cu ajutorul unui smartphone sau unei tablete.

Soluții pentru etichetarea alimentalor preambalate

Creați cu ușurință etichete foarte lizibile, de înaltă rezoluție, cu ingrediente și alergeni, cu prețuri sau coduri de bare și date de expirare pentru alimentele preambalate.

Aflați mai multe
Etichetă pentru brânză

Soluții de etichetare pentru rotația stocurilor

Reduceți deșeurile și îmbunătățiți eficiența prin înlocuirea etichetelor scrise de mână cu o soluție de etichetare Brother, utilă în acțiuni de rotație a stocurilor.

Aflați mai multe

Vedeți termenii și condițiile.
Datele dumneavoastră vor fi prelucrate conform cu politica noastră de confidențialitate.