1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Soluții industria alimentară și ospitalității
  4. Soluții de etichetare pentru prepararea alimentelor
  5. Rotația stocului Soluții de etichetare

Mențineți controlul asupra rotației stocului

Soluțiile noastre flexibile de imprimare a etichetelor pentru stoc sunt mai productive și reprezintă o alternativă mai sigură a etichetele tradiționale scrise de mână.

Îmbunătățiți eficiența rotației stocului etichetând cu acuratețe stocul, reducând risipa de alimente.

  • Integrare perfectă cu procesele dvs. actuale de rotație a stocului
  • Economisiți timp cu imprimantele noastre rapide și fiabile de etichete
  • Imprimați etichete cu dată și oră clare și de înaltă calitate

Doriți să aflați mai multe?

Prim plan cu o imprimantă de etichete Brother imprimând o etichetă pentru alimente, pentru un bloc de brânză în zona de birou a unui magazin de delicatese sau al unei cafenele

Soluțiile de etichetare pentru rotația stocurilor reduc risipa și economisesc timp

Un sistem organizat pentru rotația stocului îmbunătățește eficiența, economisește timp și vă permite să mențineți standardele necesare pentru o bună evaluare a igienei alimentelor. Imprimați diferite etichete pentru diferite zile și tipuri de alimente, indiferent de cerințele dvs.

Soluțiile noastre de etichetare pentru rotația stocului, contribuie la reducerea nevoii personalului de a scrie manual fiecare etichetă alimentară și reduce potențialele erori. Puteți încărca baza de date cu informații despre alimente direct în imprimantă, fiind ușor un proces ușor de efectuat.

Produsele alimentare sunt etichetate clar, folosind etichete alb-negru și care indică ce alergeni sunt prezenți în acest meniu de gestionare pentru soluțiile de etichetare a alimentelor pentru cafenele, magazine de delicatese, bucătării și magazine

Soluții de etichetare pentru gestionarea meniului

Integrate în sistemul dvs. de gestionare a meniului, soluțiile noastre de etichetare a produselor alimentare vă permit să creați etichete detaliate cu alergeni și informații nutriționale ale produselor.

Aflați mai multe

Soluții pentru etichetarea alimentalor preambalate

Creați cu ușurință etichete foarte lizibile, de înaltă rezoluție, cu ingrediente și alergeni, cu prețuri sau coduri de bare și date de expirare pentru alimentele preambalate.

Aflați mai multe

Vedeți termenii și condițiile.
Datele dumneavoastră vor fi prelucrate conform cu politica noastră de confidențialitate.