Beneficiile TD-2130NHC

Îmbunătățirea siguranței pacienților

Echipamentul ajută la protejarea pacienților, permițând personalului medical siguranță și eficiență în desfășurarea serviciilor de sănătate. TD-2130NHC imprimă etichete și brățări de identificare clare și corecte.

Flexibilitate în utilizare

Opțiunile de conectare la rețea cablată sau USB, în standard, având în plus capabilitatea opțională de conectare Wireless și Bluetooth, îl fac pe TD-2130NHC perfect pentru un mediu cu multiple cerințe de conectivitate. Tehnologia inteligentă Brother TrustSense permite utilizatorilor să încarce ușor, să detecteze automat tipul de consumabil și să calibreze pentru a imprima atât brățări de identificare cât și etichete, fără setare specială.

Imprimă atât brățări de identificare cât și etichete

Eficientizați-vă cerințele prin combinarea nevoilor de imprimare a brățărilor de identificare și a etichetelor, într-un singur echipament extrem de util.

Fără conectare la computer

Panoul tactil LCD opțional permite imprimarea multiplă automată. TD-2130NHC a fost creat pentru a face imprimarea brățărilor de identificare și a etichetelor, foarte simplă, eficientă și ușoară.

Pentru performanță și calitate superioară, TD-2130NHC utilizează doar suport media TrustSense de la PDC Healthcare – leader de încredere în domeniul identificării în sistemul medical de mai mult de 55 de ani.

case studies study day lewis pharmacy healthcare

 

Studii de caz

Aflați mai multe despre cum soluțiile Brother pot face diferența în serviciile medicale.

manage Your Printers TD-2130N

 

Gestionați-vă echipamentele

Asigurați-vă că protejați confidențialitatea pacienților preluând controlul asupra modului de utilizare a echipamentelor.