Adăugat în coș
Brother At Your Side

Brother at your side

Reduceți costurile, îmbunătățiți comunicarea cu pacienții și fiți asigurați de securitatea documentelor cu soluțiile Brother pentru imprimare și scanare, dezvoltate de experți special pentru domeniul medical.

Lăsați-ne să vă ajutăm cu o soluție...

Da, cu ajutorul funcției PrintSmart Secure Pro Mail2Print. Cu ajutorul tehnologiei Brother pentru securitate, documentele pot fi trimise către imprimantă, ca atașament la un email, aceasta trimițând înapoi un email cu PIN de siguranță. Imprimanta va imprima documentul numai după ce este introdus PIN-ul.

 

Da. Sunt mai multe modalități. Secure Function Lock vă permite să controlați cu strictețe cine poate imprima, trimite un fax, scana și copia, și cine nu are voie, cu ajutorul unor coduri PIN unice sau cu ajutorul cardurilor de acces NFC.

De obicei, dacă o sarcină de imprimare este trimisă în așteptare către imprimantă, aceasta poate fi păstrată acolo nelimitat, ceea ce poate expune documentele confidențiale unui risc. Cu Timed Erasing (Ștergerea Planificată) echipamentul poate fi programat să șteargă documentele securizate după o perioadă de timp, de la câteva ore la câteva zile.