Brother at your side

Cu un portofoliu mare de servicii, avem ca obiectiv să vă oferim cele mai bune soluții pentru nevoile în continuă schimbare ale companiei dumneavoastră. Brother oferă:

  • Implementare simplă
  • Monitorizare și control
  • Brand de încredere la nivel mondial

Lăsați-ne să vă ajutăm cu o soluție...

Da, cu ajutorul funcției PrintSmart Secure Pro Mail2Print. Cu ajutorul tehnologiei Brother pentru securitate, documentele pot fi trimise către imprimantă, ca atașament la un email, aceasta trimițând înapoi un email cu PIN de siguranță. Imprimanta va imprima documentul numai după ce este introdus PIN-ul.
Sunt mai multe modalități. PrintSmart Secure Pro vă permite să controlați cu strictețe cine poate imprima, trimite un fax, scana și copia, și cine nu are voie, cu ajutorul unor coduri PIN unice sau cu ajutorul cardurilor de acces NFC.
Split Emails va rezolva automat problema prin împărțirea documentelor în secțiuni și transmiterea lor în mai multe email-uri.
Odată ce un document este imprimat, nu este întotdeauna posibil să aflăm cine l-a imprimat. Cu ID Print de la Brother, un marcaj cu detaliile cheie – utilizator, dată, oră și chiar mesaj personalizat – apare în partea de sus sau de jos a paginii. Pentru cine dorește o monitorizare mai sofisticată, software-ul Brother PrintSmart Secure Pro poate monitoriza cine, ce și cand imprimă, dar mai ales, care a fost costul de tipărire.