Gama de benzi specializate

Brother flexible-ID labels wrapped around video HDMI cables going into a monitor

Etichetele laminate durabile Brother P-touch sunt disponibile într-o gamă de culori, dimensiuni și materiale specializate pentru diverse aplicații. Printre acestea se numără::

  • Cu adeziv standard
  • Cu adeziv puternic pentru suprafețe neregulate
  • Flexi-ID pentru marcarea cablurilor
  • Fluorescentă pentru semnele de siguranță
  • Asigură securitatea cu etichetele de sigilare

Vedeți gama de benzi de etichete specializate

Gama de etichete laminate Brother

Alegeți eticheta potrivită

Asigurați-vă că etichetele sunt vizibile și rămân lipite alegând caseta cu bandă de etichete Brother TZe potrivită din gama noastră. 

De la benzi cu etichete fluorescente pentru semnele de siguranță și pentru anunțurile importante până la etichete puternic adezive pentru aderarea la suprafețe rugoase și pentru etichete care vor trece testul timpului, acest videoclip vă prezintă gama noastră de etichete durabile și rezistente.

Cumpărați benzi de etichete

Siglă_testate

Brother a dezvoltat tehnologia de etichete laminate rezistente încă din 1988 - și de-a lungul timpului numeroși clienți și-au pus încrederea în ele pentru nevoile de etichete. Deoarece textul este protejat de un strat de plastic transparent, aveți siguranța că etichetele vor rezista în timp, oriunde sunt fixate.

Aflați mai multe din broșura tehnică pentru benzi care vă prezintă detalii suplimentare despre etichete și testele efectuate pe acestea.

Download (PDF, 2.6MB)

Spre deosebire de etichetele obișnuite, tehnologia noastră de etichete laminate asigură protecția textului cu un strat superior transparent de polietilenă. Rezultatul este o etichetă foarte rezistentă potrivită pentru condiții dure.

De fapt, suntem siguri de rezistența etichetelor noastre deoarece le-am testat la extrem. Rezultatele au demonstrat că etichetele laminate Brother P-touch se comportă mai bine decât etichetele nelaminate ale altor producători, rămânând lizibile după aplicare, astfel că aveți garanția unui rezultat profesional ce va rezista în timp.

Procedura de testare la abraziune

Tehnologia de benzi laminate Brother vă asigură că etichetele laminate Brother P-touch pot să reziste la abraziune puternică.

Un dispozitiv de sablare de 1kg a trecut peste etichetele laminate Brother P-touch, și etichetele nelaminate de la alți producători. După 50 de treceri, caracterele de sub etichetele laminate Brother P-touch nu sunt afectate și doar stratul laminat e zgâriat ușor. Etichetele nelaminate ale altor producători au fost afectate.

Procedura de testare la temperatură

Fie că doriți să folosiți etichetele la temperaturi scăzute sau în medii foarte calde, acestea au fost proiectate să reziste. De fapt, rezultatele arată că etichetele laminate Brother P-touch rezistă la temperaturi cuprinse între -80°C și +150°C.

Etichetele noastre laminate au fost fixate de plăci din oțel inoxidabil la temperatura camerei, apoi încălzite și răcite pentru anumite intervale de timp. După 72 de ore la -80°C nu s-au observat schimbări notabile ale adezivului sau culorii. După 2 ore la +150°C, banda și-a pierdut ușor din culoare însă textul de pe etichetă a rămas complet intact.
Procedura de testare la decolorare

Oriunde folosiți etichetele laminate P-touch, acestea au fost proiectate să rămână clare și lizibile ca în ziua în care au fost aplicate.

Mai multe etichete laminate Brother P-touch de diverse culori au fost aplicate pe plăci din oțel inoxidabil și expuse la radiații UV simulând mediul de afară pentru aproximativ 12 luni. S-au observat modificări ale culorii de bază a etichetei (test conform cu JIS K7350-2/ISO 4892-2). Textul imprimat de pe toate etichetele a rămas intact și perfect lizibil. Benzile roșu, galben și fluorescent au prezentat unele decolorări ale culorii de bază. Alte etichete colorate Brother au prezentat modificări foarte mici sau niciuna.
Procedura de testare la substanțe chimice

Testele chimice au fost efectuate pe etichetele laminate Brother și etichetele nelaminate ale altor producători.

Testele au fost efectuate în două stadii:

Stadiul 1 - Testul de introducere în substanțe chimice
Stadiul 2 - Testul de frecare cu substanțe chimice

Benzile au fost mai întâi fixate pe lamele de sticlă și introduse în diverse substanțe chimice timp de 2 ore. Nu au fost modificări de calitate, și etichetele au rămas fixate de lamele.
Deși unele etichete introduse în anumite substanțe au prezentat o ușoară desprindere a filmului laminat, frecarea etichetelor cu aceleași substanțe chimice nu a avut nici un efect. Prin urmare, chiar dacă peste etichetele laminate Brother P-touch sunt vărsate substanțe chimice, ștergerea acestora ar trebuie să fie suficientă pentru a preveni deteriorarea.

Apoi, benzile laminate Brother P-touch au fost fixate de lamele de sticlă. Un material de 500g îmbibat în substanțe chimice a fost trecut de 20 de ori peste fiecare etichetă. Calitatea etichetelor laminate Brother P-touch nu a fost afectată, spre deosebire de etichetele nelaminate ale altor producători.

Procedura de testare la umiditate

Etichetele laminate Brother sunt extrem de rezistente la contactul sau introducerea în apă pentru perioade lungi de timp.

Testele au fost efectuate în două stadii:

Stadiul 1 - Testul de introducere în apă
Stadiul 2 - Testul de ștergere cu apă

Benzile au fost aplicate pe lamele de sticlă și introduse în apă timp de 2 ore. Nu s-au produs modificări de calitate, și etichetele au rămas fixate de lamele.

Pentru al doilea test, benzile laminate Brother au fost fixate pe lamele de sticlă. Un material textul de 500g îmbibat în apă a fost trecut peste fiecare etichetă de 20 de ori. Calitatea etichetelor laminate Brother P-touch nu a fost afectată.

Descoperiți de ce etichetarea este importantă în cadrul procedurilor dvs. de gestionare a instalațiilor