Adăugat în coș
  1. Acasă Brother
  2. Imprimante de etichete si chitante
  3. QL-800

Vedeți diferența

Gama inteligentă QL-800 vă oferă trei beneficii deosebite: funcția unică de a imprima etichete de impact în două culori, negru și roșu*, posibilitatea de a imprima etichete personalizate cu lungimea de până la 1m, și confortul conexiunii wireless pentru a putea crea și imprima etichete simplu de pe dispozitivul dvs. mobil**. Toate acestea, plus un cutter automat integrat pentru a da etichetelor un aspect profesional.

Funcții importante ale gamei QL-800

Labels on work IDs

Imprimarea în negru & roșu 

Fie că imprimați ingrediente alimentare, mesaje urgente, fișiere confidențiale sau doriți să semnalizați temporar diverse lucruri, etichetele în negru și roșu* au un impact mai mare și vor face diferența pentru afacerea dvs.

Aflați mai mult

Labels on folders and stationery

Imprimare pe bandă continuă 

Benzile de lungime continuă vă permit să creați etichete cu lungimea de până la 1m, astfel încât cu o rolă puteți asigura etichete pentru semnalizare, expediere și îndosariere.

Vedeți consumabile

Person printing wirelessly from their smartphone

Aplicație de imprimare wireless 

Imprimați oriunde cu imprimatele de etichete wireless**. Creați și imprimați etichete oriunde aveți nevoie direct de pe smartphone sau laptop.

Descărcați aplicația iPrint&Label de pe App Store sau Google Play

Cum vă poate ajuta gama de imprimate de etichete QL-800 în afacere

*Necesită DK-22251. **Disponibil doar pentru QL-810W și QL-820NWB. Compatibil cu aplicația iPrint&Label – suport pentru imprimarea în 2 culori din mai 2017.