1. Acasă Brother
  2. Imprimante de etichete si chitante
  3. Gama de QL-800
  4. QL-800 verticale
Empty office

Birou

Găsiți mai ușor dosarele sau adăugați etichete în negru și roșu la scrisori pentru a le face remarcate mai ușor cu rola de lungime continuă în două culori. În plus, imprimați etichete cu negru atât de lungime continuă cât și pretăiate.

Gama de aplicații include etichete cu adrese, pentru dosare, cutii de depozitare, rafturi, consumabile și etichete de semnalizare.

Vedeți QL-800

Labels in a warehouse facility

Depozite

Atrageți atenția cu etichete negru și roșu. Creați etichete temporare de interior care ies în evidență cu rolele noastre de lungime continuă în două culori: esențiale pentru însemne de siguranță. În plus, imprimați cu negru pe benzi cu film mai rezistente.

Gama de aplicații include etichete de semnalizare temporară, ecusoane pentru vizitatori, etichete pentru echipamente de birou și mobilier.

Vedeți QL-800

Labels on boxes in a warehouse

Poștă & magazii

Imprimați etichete care ies în evidență cu adrese sau informații cu rola de lungime continuă în două culori pentru a asigura o livrare corectă.

Gama de aplicații include etichete cu adrese, manevrare, rafturi, coduri de bare pentru marfă, identificare paleți și cutii, etichete de inventar și semnalizare temporară de interior.

Vedeți QL-800

Labels being used in a retail store

Retail

Sporiți vânzările cu etichete ce atrag atenția ce conțin prețuri sau oferte, imprimate în negru și roșu. Imprimanta de etichete QL-820NWBc un ecran tactil LCD și bază pentru baterie opțională - perfecte pentru magazine.

Gama de aplicații include etichete pentru produse, etichete cu prețuri, de semnalizare a promoțiilor și ofertelor speciale, cu coduri de bare pentru evidența stocurilor și de semnalizare temporară.

Vedeți QL-820NWBc

Labels being used on food at a supermarket

Industria alimentară

Creați etichete ușor de remarcat, care respectă reglementările specifice cu rolele de lungime continuă în două culori și cu care puteți evidenția alergenii, data de expirare sau diverse oferte. Modelul QL-820NWBc are un ecran tactil LCD ce ajută la imprimarea etichetelor chiar în punctul de ambalare.

Gama de aplicații include etichete ce evidențiază alergeni, ingrediente, cu prețuri sau coduri de bare.

Vedeți QL-820NWBc

Labels being used on an ID badge

Ecusoane pentru vizitatori

Îmbunătățiți gestionarea vizitatorilor cu ecusoane de identificare în negru și roșu imprimante cu rola continuă în două culori, și evidențiați datele, orele, zonele de acces și alte puncte importante. Modelele QL-810Wc și QL-820NWBc au conexiune wireless care vă permite să imprimați etichete simplu de pe smartphone sau tabletă.

Gama de aplicații include ecusoane de vizitatori, cu adrese și semnalizare temporară.

Vedeți QL-810Wc