Set de cartușe de cerneală originale Brother LC1100BKBP2 negru – 2 bucăți.

Set de cartușe de cerneală Brother LC1100BKBP2 negru – 2 bucăți. Fiecare cartuș negru are o capacitate de 450 de pagini.

234,93 RON cu TVA

197,43 RON fără TVA

Cartuș negru de 450 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC1100BKBP2_main

Carateristii

  • Cartuș negru de 450 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Cumpărați setul de cartușe de cerneală LC1100BKBP2 pentru a face economii la cartușele originale Brother. Creat pentru a vă oferi întotdeauna documente de calitate, vă ajută să protejați imprimanta de potențiale probleme pe termen lung cauzate de utilizarea produselor neoriginale.

Descriere

Disponibil și în alte culor:

Asigurați-vă că imprimantă dvs. Brother continuă să ofere rezultate excepționale alegând setul de două cartușe LC1100BKBP2.

Deși există alternative mai ieftine, doar cartușul de cerneală original LC1100BK vă garantează că echipamentul vă funcționa eficient, așa cum a fost proiectat, iar garanția acestuia rămâne neafectată.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus