Set de cartușe originale Brother LC1280XLVALBP de capacitate mare

Set Brother LC1280XLVALBP cu cartușe de cerneală neagră, cyan, magenta, galbenă. Fiecare cartuș color are capacitatea de 1.200 de pagini; cartușele negre au capacitatea de 2.400 de pagini.

567,90 RON cu TVA

477,23 RON fără TVA

Cartușul negru are capacitatea de 2.400 de pagini, iar cartușele color au capacitatea de 1.200 de pagini în conformitate cu standardul ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC1280XLVALBP_main

Caracteristici

  • Cartușul negru are capacitatea de 2.400 de pagini, iar cartușele color au capacitatea de 1.200 de pagini în conformitate cu standardul ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Aveți nevoie de cartușe de cerneală? Faceți economii și scăpați de bătăile de cap cumpărând setul de cartușe LC1280XLVALBP de capacitate mare. Cartușele originale Brother LC1280XLBK, LC1280XLC, LC1280XLM și LC1280XLY din acest set avantajos sunt create special pentru a vă oferi rezultate de excepție pentru mai mult timp.

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Când vine momentul să înlocuiți cartușul de cerneală, puteți să vă bazați pe faptul că setul de cartușe Brother LC1280XLVALBP de capacitate mare asigură funcționarea la parametri optimi a imprimantei, iar printurile rămân clare și lizibile.

Poate fi tentant să cumpărați consumabile mai ieftine, fără marcă, dar nu uitați că reumplerea cartușelor și cartușele de toner ieftine pot afecta nu numai calitatea printurilor, ci pot conduce la anularea garanției și pot deteriora pe termen lung imprimanta dvs.

Setul original de cartușe de cerneală LC1280XL negru, cyan, magenta și galben asigură performanțele optime ale imprimantei, oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung și rezultate impresionante de fiecare dată.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus