Adăugat în coș

Cartuș de cerneală original Brother LC223Y – galben

Cartuș de cerneală Brother LC223Y galben – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 550 de pagini.

83,13 RON cu TVA 69,86 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Pentru printuri de cea mai bună calitate de la prima până la ultima pagină, alegeți cartușul de cerneală Brother LC-223Y galben. De ce să riscați să vă confruntați cu problemele de imprimare cumpărând un cartuș neoriginal dacă acest consumabil original Brother funcționează perfect cu imprimanta pentru a produce rezultatele optime?

Caracteristici

  • Capacitate de 550 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale cu care v-ați obișnuit alegând un cartuș de cerneală LC-223Y.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine pe internet, numai cartușul de cerneală original LC-223Y garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Nu uitați că folosirea cartușelor Brother este singura modalitate de a vă asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la parametri optimi și de a păstra garanția aparatului.

Așadar, comandați astăzi cartușul de cerneală LC-223Y galben de la Brother pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate la un preț avantajos pe termen lung.


 
 
 
 

Compatibil cu

Campatibil cu

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!