Rolă pentru chitanțe BDL-7J000058-040 pentru imprimare direct termică

Rola continuă pentru chitanțe BDL-7J000058-040, cu o lățime de 58 mm, a fost certificată de Brother International Europe.

Lățime chitanță: 58 mm

Lungime rolă: 13,8 m

Imprimare direct termică a chitanțelor

Prezentarea produsului

BDL7J000058040 white receipt roll supply - main

Imprimare chitanțe de înaltă calitate

Compatibilă cu imprimantele RJ și TD selectate

Specificații

  • Lățime chitanță: 58 mm
  • Lungime rolă: 13,8 m
  • Imprimare direct termică a chitanțelor
  • Imprimare chitanțe de înaltă calitate
  • Compatibilă cu imprimantele RJ și TD selectate

Despre acest produs:

Rola continuă albă Brother BDL-7J000058-040, a fost creată pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră de imprimare a chitanțelor.

Hârtia pentru chitanțe de 58 mm permite realizarea de imprimări direct termice de înaltă calitate, perfecte pentru chitanțele clienților, confirmări click & collect, tichete și amenzi. 

Imprimante de etichete compatibile

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Prezentare generală

Imprimare direct termică a chitanțelor

Rola de hârtie termică directă Brother BDL-7J000058-040 a fost creată pentru a vă îndeplini cerințele de imprimare a chitanțelor, fără a avea nevoie de cerneală sau toner.

Rola spațioansă pentru chitanțe de 58 mm este ideală pentru o gamă largă de aplicații de imprimare în comerțul cu amănuntul, trasabilitatea produselor alimentare și forța de muncă pe teren. Cu rola de chitanțe termice, puteți imprima cu ușurință logo-uri, coduri de bare și text pe imprimanta dvs. Brother compatibilă. 

Prin alegerea unui consumabil certificat de către Brother International Europe, vă veți asigura că imprimanta dvs. termică de chitanțe continuă să funcționeze la cele mai bune rezultate, imprimând chitanțe de înaltă calitate în fiecare moment.

Inapoi sus