1. Acasă
  2. Consumabile
  3. TN-325BK

Cartuș de toner negru original Brother TN-325BK

Cartuș de toner negru de capacitate mare Brother TN-325BK. Imprimă până la 4,000 de pagini.

355,00 lei cu TVA 298,32 lei fără TVA
Găsiți un magazin local

Proiectat pentru a funcționa în armonie cu imprimanta dvs. Brother, cartușul de toner negru original Brother TN-325BK vă poate aduce economii, oferind în același timp documente de calitate la fiecare imprimare.

Caracteristici

  • Capacitate de 4,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19798
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Economisiți timp, bani și nu mai irosiți hârtie

Descriere

Alte tonere

Deoarece este un cartuș de capacitate mare, TN-325BK va rezista mai mult decât un cartuș standard dar va oferi aceleași rezultate extraordinare la imprimare. Acest cartuș de toner original TN-325BK vă asigură că imprimanta continuă să funcționeze fără probleme, oferind un plus de valoare pe termen lung.

Deși mai ieftine, pe piață sunt disponibile numeroase alternative de consumabile ne-originale, însă acestea nu sunt perfect compatibile cu imprimanta dvs. Brother. Aceasta poate duce la probleme legate de calitate la imprimare sau ale performanței echipamentului - și aceste probleme pot produce uneori cheltuieli suplimentare.

Cartușul de toner de capacitate mare TN-325BK oferă economii și rezultate deosebite la imprimare, chiar și la volume mari de imprimare. Toate cartușele Brother - incluzând acest cartuș de toner negru TN-325BK - sunt testate riguros pentru a ne asigura că oferă clienților cele mai fiabile soluții..

Compatibil cu

Campatibil cu

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.