1. Acasă Brother
  2. Despre Brother
  3. Mediu și sustenabilitate
  4. Sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă

Angajamentul nostru față de obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU 

 

Care sunt obiectivele de dezvoltare durabilă (SDG)

În 2015, toate cele 193 de state membre ale Organizației Națiunilor Unite au adoptat 17 obiective de dezvoltare durabilă, care au ca scop facerea lumii „mai prosperă, mai favorabilă incluziunii, mai durabilă și mai rezistentă” Aceste obiective se concentrează pe o serie de domenii diferite, de la sărăcie la economia circulară.

Brother se concentrează pe 9 dintre aceste obiective care sunt cele mai relevante pentru afacerea noastră, asigurându-ne că astfel contribuim la o societate mai durabilă.

Urmăriți videoclipul nostru pentru a descoperi modul în care Brother va atinge aceste obiective.

Trebuie să reciclați un produs Brother?

A globe with a recycling icon in the middle and a city landscape round it on a green background

Brother și economia circulară

Prin utilizarea produselor Brother, puteți ajuta la protejarea planetei noastre. Asta deoarece, la Brother, lucrăm spre o economie circulară; unde menținem, reparăm și, în cele din urmă, reciclăm produsele noastre, mai degrabă decât să le înlocuim. Prin economia circulară, Brother caută să creeze produse mai rezistente și mai durabile, care vă pot ajuta în călătoria spre sustenabilitate. De la reciclarea tonerului până la repararea echipamentelor, lucrăm din greu pentru a reduce impactul nostru asupra mediului. 

Aflați despre economia circulară

Global-responsibility

CSR global

La fel ca și în Europa, ne străduim să ne asigurăm că Brother este durabil și la nivel global, inclusiv de-a lungul lanțului nostru de aprovizionare. În consecință, Brother a aderat la Pactul global al ONU și a fost evaluat independent de EcoVadis.

Descoperiți acțiuni de CSR