1. Acasă Brother
  2. Despre Brother
  3. Mediu și sustenabilitate
  4. Cool Earth

De la începutul parteneriatului nostru, ne-ați ajutat să: 

Two green trees icon

Salvăm peste 27.000.000 de copaci

Green industrial factory icon

37 milioane de tone de carbon stocate

Green icon of three users

Susținerea a 7 de comunități

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

Cum au ajutat clienții Brother 

Când returnați cartușul de toner sau cerneală Brother la noi utilizând schema noastră de reciclare gratuită, vă implicați să protejați pădurea tropicală. Ca parte a schemei noastre de reciclare, Brother a încheiat un parteneriat cu organizația caritabilă Cool Earth, premiată, care colaborează cu comunitățile indigene pentru a opri defrișarea pădurilor tropicale. De la începutul parteneriatului nostru în 2009, am ajutat comunitățile să prospere în unele dintre cele mai biodiversificate medii vitale ale planetei noastre, protejând ecosistemele care au stocat peste 37 milioane de tone de carbon. 

Această activitate este vitală pentru viitorul planetei noastre și suntem extrem de mândri că și clienții Brother contribuie la acest efort global în fiecare zi.

Vedeți și alte inițiative Cool Earth

Trebuie să reciclați un produs Brother? Vă ajutăm

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

Brother International Europe sprijină Cool Earth de peste zece ani și avem convingerea comună că oamenii sunt soluția la criza climatică. Acest lucru, dincolo de orice bani, este ceea ce aduce și inspiră schimbare, iar sprijinul Brother permite un nou viitor, nu doar imaginat, ci împlinit. Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a revoluționa conservarea și viața pe Pământ și suntem mândri că facem asta pentru peste 70,000 de hectare de pădure tropicală, cu Brother alături de noi. Împreună luptăm împotriva crizei climatice de la rădăcină, datorită oamenilor lor care cred.

Matthew Owen, Director la Cool Earth 

Vizualizați cronologia completă

Isao Noji Managing Director of Brother International Europe sat on a chair smiling

Noi, cei de la Brother, suntem foarte mândri de parteneriatul nostru de lungă durată cu Cool Earth. Angajații și clienții noștri deopotrivă continuă să protejeze pădurile tropicale vitale și comunitățile sale din Peru și Papua Noua Guinee prin numeroase inițiative, inclusiv efectuând un test de strângere de fonduri bianual și prin schema de reciclare a tonerelor.

Isao Noji, director general, Brother International Europe

smiling_child

Cool Earth

Am lucrat cu Cool Earth din 2009 si in acest timp am ajutat la salvarea a milioane de copaci in unele dintre cele mai periclitate habitate ale lumii, dar mai avem inca multe de facut si puteti sa ajutati.

Susțineți Cool Earth