1. Acasă Brother
  2. Despre Brother
  3. Mediu și sustenabilitate
  4. Brother și economia circulară

 

Ce este o economie circulară?

O economie circulară se îndepărtează de modelul „cumpără-folosește-aruncă” și analizează modul în care deșeurile pot fi reduse prin utilizarea redusă a resurselor, prelungirea duratei de viață, reutilizarea, refabricarea și reciclarea. 

Dorim să facilităm alegerea durabilă, motiv pentru care avem misiunea de a crea produse durabile, rezistente, de a reduce consumul de energie, de a reutiliza și de a repara atunci când este posibil și de a recicla unde putem. Iată câteva dintre lucrurile pe care le facem la Brother pentru a promova economia circulară. 

Brother colleagues in a factory with products

Reciclați gratuit cu Brother

Puteți contribui la economia circulară pur și simplu prin returnarea cartușelor de cerneală și toner uzate la noi și le vom recicla gratuit. Cu ajutorul dvs., putem continua să minimizăm impactul nostru asupra mediului. Reciclați astăzi. 

Reciclați gratuit
Multiple colours of Brother LC3237 ink cartridges

 

Consumabile Brother originale 

Imprimantele Brother sunt proiectate pentru a funcționa cu consumabilele noastre originale pentru a reduce deșeurile și impactul asupra mediului. Utilizarea consumabilelor originale minimizează consumul de energie și oferă cea mai bună calitate imprimărilor dumneavoastră.

 

Aflați mai multe despre consumabile
Woman sat at desk on a laptop sliming with a shelf in the background and green plants

Responsabilitatea socială a companiei

La nivel global, Brother s-a angajat să atingă o serie de obiective de dezvoltare durabilă (SDG) ale Organizației Națiuniilor Unite. Considerăm că este responsabilitatea noastră să ne facem partea noastră de acțiune pentru mediu și durabilitate.

Explorați de CSR
Three Brother technicians in a factory looking at a Brother toner

Produs și conformitate

Brother respectă toate cerințele legale și se asigură că toate produsele sunt durabile și imprimă la o calitate ridicată.

 

Aflați mai multe
A woman looking and drawing on a map with others in the background

Valori și filozofie

Brother se angajează să fie o afacere responsabilă, etică și durabilă, implementată prin politicile, codurile de practică și Carta Globală a Grupului Brother.

Aflați mai multe