O mână care ridică o pagină imprimată, strălucitoare indigo, verde și alb, de pe partea de sus a unei imprimante Brother albe

Cum se imprimă A3 pe imprimanta A4 | Brother

Scalarea documentelor pe hârtie de dimensiuni diferite a fost adesea dificilă

Scalarea documentelor pe hârtie de dimensiuni diferite a fost adesea dificilă Deci, ce puteți face dacă aveți un document A3 care trebuie tipărit în A4?

Scalarea documentelor pentru a imprima la dimensiunea corectă a fost puțin dificilă în trecut, ceea ce a dus la irosirea resurselor de imprimare.

Deoarece imprimarea unui document la o specificație de dimensiuni diferite a fost o nenorocire pentru mulți lucrători de birou și a încetinit o mulțime de lucrări de imprimare, ne întrebăm: Există o modalitate ușoară de a scala documente A3 pentru a imprima pe hârtie A4?

Pot imprima un document A3 pe hârtie A4?

Vestea bună este că, da, există acum o modalitate ușoară de a imprima de la A3 la A4. Multe dintre cele mai recente imprimante profesionale vor reduce și scala automat documentele pentru dvs. În timp ce înainte de a fi trebuit să vă deplasați cu redimensionarea manuală a documentului în Word, PowerPoint sau într-o aplicație similară - ceea ce se poate dovedi dificil - acum puteți scala documentele la punctul de imprimare.

În cea mai mare parte, imprimantele moderne pot scala automat documentele imprimate după cum aveți nevoie. În cazul în care acest lucru nu este posibil să se facă automat, există încă opțiuni pentru a imprima cu ușurință documente A3 pe hârtie A4.

Cum pot imprima un document A3 pe A4?

Înainte de a trimite documentele pentru imprimare, selectați pur și simplu dimensiunea hârtiei pe care doriți să o imprimați din meniu. Dacă micșorați un document de la imprimarea A3 la imprimarea A4, bifați caseta de selectare „micșorați paginile supradimensionate” înainte de a face clic pe „imprimare”, deoarece aceasta instruiește imprimanta să aducă conținutul la dimensiunea selectată de hârtie, indiferent de cât de mare este fișierul original. Și gata.

Lucrurile sunt la fel de simple atunci când vine vorba de scanare și imprimare. Pentru documentele fizice A3 care trebuie imprimate pe A4, veți avea opțiuni de reducere disponibile cu imprimanta Brother profesională. Dacă utilizați o imprimantă cu un scaner A3 sau alimentator automat de documente, veți avea opțiunea de a scala documentele până la A4.

Pur și simplu încărcați documentul fizic A3 în imprimantă și selectați câte exemplare doriți să imprimați. Înainte de a continua copierea și imprimarea documentului, utilizați ecranul tactil al imprimantei pentru a selecta „opțiuni” și apoi selectați „Mărire/reducere”. De acolo, alegeți „reduce” și veți putea selecta raportul de reducere pe care îl doriți pentru lucrarea dvs. de imprimare. În acest caz, veți scana de la A3 pentru a imprima pe hârtie A4.

Este atât de simplu. Dacă aveți un document A3 care trebuie reprodus la o dimensiune mai mică, scanați sau copiați simplu cu o imprimantă multifuncțională Brother.

A4 poate fi imprimat ca A3?

Există multe motive pentru care este posibil să aveți nevoie să scalați documentele A3 pentru a le imprima în A4. În mod similar, poate fi necesar să scalați un document. Din fericire, cel mai recent software de imprimare vă permite să scalați documentele atât în ​​sus, cât și în jos, urmând exact aceiași pași pe care i-am subliniat mai sus, indiferent în ce direcție trebuie să vă deplasați.

Scalarea automată a documentelor este doar o modalitate prin care cea mai recentă gamă de imprimante profesionale vă ajută să vă faceți viața mai ușoară.

Întotdeauna „de partea ta”; folosește instrumentul nostru de consultanță pentru produse pentru a te ajuta să găsești imprimanta perfectă.

Mai mult de la Brother cum să ne ghidăm - Imprimante

Ar putea să vă intereseze și

Inapoi sus